Arkiv - april, 2013

10:43 23 apr 2013

Kaffe på kinesisk

Det er ikke bare kineserne som har begynt å interessere seg for kaffe. Vi har også begynt å interessere oss for kinesisk kaffe! Vi har nå fått inn ZOÉGAS Limited Blend No 3, fra Yunnaprovinsen i Sør-Kina. Blandingen er basert på kaffe fra høyvokste bønner fra Baoshan i Yunnan. Sammen med nøye utvalgte bønner fra Colombia skapes en blanding som blir vanskelig å motstå! Vi lokker med en fyldig mørkbrent kaffe som byr på toner av grønt eple, butterscotch og bergamot.

Vi var så spente på å få denne inn, at vi måtte samle oss rundt lunsjbordet og nyte både mat og kaffe fra Kina. Vi gleder oss til å gi våre kunder også en spennende og ny smaksopplevelse! /Siv 

 

14:54 03 apr 2013

Må ses: Dangerous Grounds

Utenfor allfarvei i Haiti, Bolivia, Madagaskar, Borneo, Cuba og Vietnam kan man finne verdens beste, sjeldneste og mest eksklusive kaffebønner. Jakten etter disse bønnene er hard og til tider farlig. I Travel Channel sin serie «Dangerous Grounds» får vi være med den dedikerte kaffeelskeren og eventyreren Todd Carmichael på nervepirrende reiser. Todds mål er alltid å finne den perfekte kaffebønnen. Denne serien er så mye mer enn et reiseprogram, den er mye mer enn et program om mat og drikke. Den sitrer av spenning og du kjenner lukten og smaken av en kopp kaffe helt annerledes enn du har smakt før! Følger du denne linken, finner du en rekke smakebiter. Det er laget åtte episoder, og her finner du Travel Channel sitt sendeskjema!

God fornøyelse! /Siv