Arkiv - oktober, 2013

15:16 23 okt 2013

Nye biler!

I dag rullet den aller første av de nye bilene våre inn på parkeringsplassen! Er ikke den matte, grå folien helt smoooth – som en av våre selgere ville ha sagt? Med nye biler, nytt design og stolte sjåfører er vi klare for å levere en kaffepause i verdensklasse, med super service!

   

14:37 23 okt 2013

Mint Chocolate

Vi har fått midlertidig besøk fra Bogawantalawadalen på Sri Lanka! Den er basert på den absolutt beste høyvokste teen (High Grown Tea) som verdens beste tedal kan tilby. Sammen med frisk mynte skapes en smak som blir nesten uimotståelig når den kompletteres med en nesten forførerisk sjokoladesmak. 

Tenk å krype opp i sofaen med en varm og ferskbrygget kopp av denne herlige teen! Ikke minst er den helt perfekt en kald høstmorgen, når du har ventet litt for lenge på t-banen eller skrapt litt for mye is av bilruta. Da er det viktig med noe godt før resten av dagen begynner! 

 

09:04 14 okt 2013

Kaffe, kaffe, kaffe

Sånn lyder tittelen på Forbrukerinspektørenes program fra 2. oktober: «Vi er verdens nest mest drikkende kaffenasjon. Vi betaler opp mot 40 kroner for en kopp kaffe og kaffebarer popper opp overalt, allikevel holder traktekaffen stand som favoritten. Hvem er det som tjener mest på vår kaffetørst? Forbrukerinspektørene tester også reise-kaffemaskiner. Og hvordan finner du den riktige traktekaffen for deg?»

Absolutt severdig og lærerikt!
Programmet finner du her

 

09:35 02 okt 2013

Nøttelatte

Kombinerer du espresso med paranøtter kan du få en spennende og oppkvikkende start på dagen! Denne herlige oppskriften fra Den Lille Nøttefabrikken er virkelig et godt alternativt til brødskive med leverpostei til frokost. Espressoen vekker deg og paranøttene holder deg gående til du får ristet liv i apetitten. 

Nøttelatte med paranøtter
1 enkel espresso (sterk filterkaffe til nød)
2 dl skummet melk
1 sukkerbit, helst brun
4 grovt knuste paranøtter.

Knus tre av nøttene og bland dem med melken. Blandingen steames til konsistensen er luftig og kremaktig. Har du ikke kaffemaskin med steamer; varm melken forsiktig i en kjele og visp den kraftig i ett minutts tid. Hell nøttemelken i et høyt glass og tilsett espressoen. Pynt med resten av de knuste nøttene. Rør ut sukkerbitetn forsiktig. 

Serveres med dagens aviser og et glass vann.  

Psst! I vår nye sortimentskatalog finner du to herlige blandinger fra Den Lille Nøttefabrikken: Royal Mix og Naturblanding. Fra naturblandingen kan du plukke ut fire paranøtter og teste nøttelatten. God apetitt!

Foto: Den Lille Nøttefabrikken