Arkiv - februar, 2015

10:33 12 feb 2015

Nio har blitt tildelt ytterligere en prestisjetung designpris!

Det er med stolthet vi i Kaffeknappen kan fortelle at kaffemaskinen de Jong Nio har blitt tildelt ennå en prestisjetung designpris; the iF DESIGN AWARD! iF har vært en dedikert utdeler av rettferdige, uavhengige og hederlige designpriser helt siden 1953 og har fått en topposisjon på den internasjonale prishimmelen. En pris fra iF er et sterkt kvalitetsstempel med anerkjennelse verden over, og prismottakerne favner områder fra store bilselskaper til individuelle designbyråer.

   

Red Dot Design Award
I 2014 ble Nio tildelt den prestisjetunge designprisen Red Dot Design Award. Det er bare å se på listen over tidligere vinnere – med bedrifter som BMW og Apple – for å forstå hvilken tyngde som ligger bak denne prisen. Red Dot Design Awards er en av verdens mest prestisjefylte priser der mange ulike faktorer som funksjonalitet, ergonomi og holdbarhet spiller inn.

Da de Jong Duke fikk tildelt Red Dot Design-prisen kommenterte Daglig Leder hos de Jong, Marits JC de Jong: «Vi ser på denne utmerkelsen som en bekreftelse og en anerkjennelse for den jobben som våre ingeniører, designere, leverandører og alle andre innblandede har lagt ned i utviklingen av Nio. Det er også en anerkjennelse av vår filosofi ved all produktutvikling; å tilføre verdi ved å ha fokus på ytelse og pålitelighet uten å gå på kompromiss med design og kundeopplevelse.»

Kaffeknappen i referansegruppen
Det som gjør oss i Kaffeknappen ekstra stolte, er det faktum at Kaffeknappen har deltatt i referansegruppen ved utviklingen av denne kaffemaskinen – en prosess som ble ledet av det nederlandske designselskapet Scope. Vår erfaring har spilt en viktig rolle i utviklingsarbeidet og sluttresultatet gjør oss alle veldig glade og fornøyde.

Vil du ha en flott Nio kaffemaskin på ditt kontor?  

13:30 03 feb 2015

SCAE Coffee Diploma till Kaffeknappens Advisory Barista Matte Carlson!

Vi gratulerer vår kollega i Kaffeknappen Sverige, Matte Carlson, som har oppnådd 100 poeng i SCAE Coffee Diploma System! Han mottar dermed sitt SCAE Coffee Diploma; et nivå som han i dag er alene om i Sverige og Norge. Matte Carlson er dessuten en av tre SCAE Authorised Trainers i Sverige, som berettiger ham til å sertifisere andre baristaer.

 

Speciality Coffee Association of Europe, SCAE, er en organisasjon som arbeider for å øke kunnskapen og kvaliteten i kaffebransjen og hos alle kaffekonsumenter verden rundt. Medlemmene tilhører alle områder i kaffeverden; baristaer, caféeiere, maskinleverandører, kaffebrennerier m.m. En blanding av eksperter og entusiaster, med andre ord.

Organisasjonen har utviklet et utdannelsessystem – SCAE Coffee Diploma System – med utdannelse i alt fra grunnleggende kaffekunnskaper til ytterste ekspertnivå. SCAE (sammen med SCAA) arrangerer dessuten konkurranser som World Barista Championship (WBC), World Brewers Cup Championship og The World Latte Art Championship.

For oss i Kaffeknappen er dette et viktig steg mot våre mål om å øke hele organisasjonens kunnskapsnivå, så kvaliteten på våre tjenester motsvarer det høye nivået som våre kunder både krever og fortjener. I dag ser vi at etterspørselen etter kaffeløsninger av høy kvalitet hele tiden øker på markedet, på samme måte som kunnskapen om at man kan stille høyere krav.

Sist fredag ble Matte hyllet og feiret av hele Kaffeknappen og våre venner i Nestle Professional!