Kaffe på jobben

Kaffe inneholder flere smaksaromaer enn vin, noe som har gitt grobunn for et gigantisk utvalg av kaffe på verdensmarkedet. Vårt sortiment er også imponerende, om vi skal si det selv. Ikke bare i bredden, men også når det gjelder kvaliteten. Prøv oss gjerne, for vi liker å overgå våre kunders forventninger. Og når det gjelder kaffesorter, føler vi oss ganske trygge på at vi kan servere det du vil ha! Send ønskene dine hit.

Økologisk og rettferdig kaffe
Zoégas’ fyldige, smakfulle og mørkbrente kaffe Hazienda har flere gode sider. I tillegg til å være velbalansert med en solid ettersmak, er den også god på andre måter. For sammen med Nestlé gir de bøndene boliger, drikkevannsforsyning og teknisk rådgivning!

Zoégas Zuprema A Mano
Et av Zoegas’ siste sortimentstilskudd er en virkelig multikulturell opplevelse! Det handler bønner fra høyden, modnet i sakte tempo minst 1 500 meter over havet. Bønner fra Kenya, Etiopia, Colombia og Guatemala er ført sammen til en uimotståelig smak.

Verdensklasse fra Varesina
Varesina tilhører kremen av italienske kaffebrennerier, og Italia er som kjent kaffens førsteland. Dette er med andre ord fantastiske bønner som nytes best i fred og ro.