Kaffe på jobben

Kaffe inneholder flere smaksaromaer enn vin, noe som har gitt grobunn for et gigantisk utvalg av kaffe på verdensmarkedet. Vårt sortiment er også imponerende, om vi skal si det selv. Ikke bare i bredden, men også når det gjelder kvaliteten.

Økologisk og rettferdig kaffe

ZOÉGAS fyldige, smakfulle og mørkbrente kaffe Hazienda har flere gode sider. I tillegg til å være velbalansert med en solid ettersmak, er den også god på andre måter. For sammen med Nestlé gir de bøndene boliger, drikkevannsforsyning og teknisk rådgivning!

Boundi

Fra Portugal kommer Boundi Prestige som er frisk og fyldig med innslag av tropisk frukt og mørk sjokolade. Kaffen består av varsomt brente Arabicabønner fra Colombia som balanserer på ypperlig vis opp de høykvalitative Robustabønnene fra India.

Verdensklasse fra Varesina

Varesina tilhører kremen av italienske kaffebrennerier, og Italia er som kjent kaffens førsteland. Dette er med andre ord fantastiske bønner som nytes best i fred og ro.

Ønsker du å prøvesmake?

Vi liker å overgå våre kunders forventninger, og når det gjelder kaffesorter, føler vi oss ganske trygge på at vi kan servere det du vil ha! Ta kontakt med oss for å høre mer om våre kaffeavtaler med bedrifter, ulike kaffemaskiner og ikke minst – for å smake på kaffen!

Ta kontakt med oss her!