Te på jobben

Hos Kaffeknappen kan vi gjøre selv den ivrigste te-entusiasten fornøyd med teer i verdensklasse. Ikke minst teene fra Bogawantalawa, laget eksklusivt for oss. I Sri Lankas høyland, på 1 800 meters høyde, ligger et av de fineste og best egnede områdene du kan tenke deg – for dyrking av te.

I en dal som heter Bogawantalawa, også kjent som «The golden valley of tea», produseres det en rekke teer eksklusivt for Kaffeknappen. Klimaet i Bogawantalawa er perfekt for teplanten. Her plukkes bladene for hånd, med stor omsorg. De foredles i lokale fabrikker og sendes helt ublandet – for å sikre høyest mulig kvalitet. Da er det ikke så rart at te fra Bogawantalawa går for å være noe av det beste du kan drikke.

Rooibos with Honey
Høykvalitativ mild og fruktig Rooibos fra velrennomerte plantasjer i Sør-Afrika samt naturlig honning. Koffeinfri.

Rooibos Orange
Sørafrikansk Rooibos av høyeste kvalitet med smak av appelsin og lakris. En herlig te som smaker utmerket både varm og kald. Passer bra som iste på varme sommerdager! Koffeinfri.

Green Tea with Lemon
En herlig, grønn te der den milde smaken komplimenteres av en tydelig sitrustone. Ringblomster bidrar til å bevare sitrussmaken. Green Tea Lemon innholder også mange antioksidanter, vitaminer og mineraler.

Earl Grey leafy
Sort te, naturlig bergamottolje, kornblomst og sitronskall. Bogawantalawas versjon av verdens mest populære tesort er mild og ikke for søt eller blomstrende i sin fremtoning. Veldig lett å like, akkurat som en Earl Grey skal være.

Strawberry & Rhubarb with Vanilla
Håndplukket høyvokst Ceylon te, tilsatt sommerfrisk smak av jordbær, rabarbra og vanilje.

Blackcurrant leafy
Solbærbuskenes blader er veldig næringsrike og inneholder en rekke aktive substanser – av og til enda mer enn selve bæret! En velsmakende helseboost.

Liqourice Lemon Delight
En helsebringende og velduftende urtete bestående av lakrisrot, sitrongress og sitron.

White tea Blueberry Acai leafy
Mild og nydelig grønn og hvit te av høyeste kvalitet (Silver Tips). Duft og smak av solsikke, acai, blåbær og vanilje.