Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

Cimbali M1 – Komplett, kompakt, kanon!

Cimbali M1 er en av våre absolutte favoritter. Den stråler rett og slett av kvalitet og og italiensk kaffekultur på sitt aller beste. For mange av kundene våre er den den ultimate maskinen for kontoret. Den er rimelig og driftssikker samtidig som den tilbereder kaffe med en kvalitet
 som normalt bare kommer fra betydelig dyrere maskiner.

Det er ikke alltid størrelsen som avgjør kvaliteten. Med Cimbali M1 får du toppkvalitet i kompaktformat. Denne espressomaskinen oppnår prestasjoner du vanligvis bare ser hos større maskiner. Den er perfekt for små kontorer som stiller høye krav. Dessuten er den selvfølgelig brukervennlig. Den er helautomatisk og har to innebygde bønneholder med hver sin kvern. Og naturligvis sørger den for at du får riktig trykk i kopp etter kopp. Du kan også justere kvaliteter som temperatur på melken for hvert enkelt kaffeprodukt. Man kan koble til en separat kjøler for å øke melkens holdbarhet. Akkurat som hos søstermodellene kjører M1 i gang det automatiske renseprogrammet med ett enkelt knappetrykk.

Tilpasser seg dine behov!
M1 er en fantastisk maskin på mange måter. At den produserer kaffe i verdensklasse er bare én av suksessfaktorene. At den byr på inntil åtte forskjellige kaffeprodukter, som tilpasses akkurat deres krav, er en annen. Den tilpasses også deres kontor på best mulig måte. Melkekjøleren og pumpen kan plasseres på valgfri side av maskinen eller i et underskap, der man også kan plassere grutbeholderen. Det kan virke banalt, men er veldig viktig for helhetsopplevelsen.

 

 

  • Fantastisk driftssikker og med høy kapasitet.
  • Kvalitetssikres og vedlikeholdes av Kaffeknappens baristaer.
  • Melkepumpe koblet til kjøler som kan plasseres ved siden av eller under maskinen.
  • Doble bønnebeholdere og inntil åtte forskjellige valg.
  • Separat varmtvannsutløp sikrer te av høy kvalitet.
  • Smart koppvarmer på maskinen.
  • Mulighet for kaffegrut i underskap.
  • Svært høy kvalitet i forhold til pris.