Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

Kaffemaskinen over alle kaffemaskiner

Cimbali M39 er det siste tilskuddet i det eksklusive sortimentet av kvalitetsmaskiner fra Cimbali. Det er en av de aller fineste kaffemaskinene du kan eie i dag.

Da et av verdens største og mest kjente kaffebrennerier, Illy, lette etter den perfekte espressomaskinen til å brygge nettopp deres kaffe, valgte de Cimbali M39! Det er en halvautomatisk og svært eksklusiv espressomaskin, som du finner på kaffebarer over hele verden. Ikke så rart, kanskje. Med sin klassiske, tidløse design og utsøkte finish passer den overalt. Den er dessuten utrolig driftssikker, og er utviklet for å kunne jobbe mange og lange arbeidsdager.

Cimbali M39 er utstyrt med et eksklusivt termisk system med en vanntank som rommer 10 liter vann, og doble varmevekslere. Disse har i sin tur doble vanntanker koblet til seg. Vannet forvarmes i varmeveksleren, og fraktes deretter til respektive vanntank, hvor det kommer ut med riktig bryggetemperatur. M39  er også utstyrt med patentert Smart Boiler Technology, som øker produksjonen av damp og varmtvann når maskinen utsettes for maksimal belastning. M39 har dessuten Cimbalis patenterte Turbosteam-system, som latterlig enkelt skummer melken til perfekt temperatur og riktig skumkvalitet – helt automatisk! Maskinens Smart Boiler Technology styrer vanntemperaturen fra kopp til kopp. M39 har selvfølgelig også innebygd koppvarmer og en rekke andre suverene funksjoner. Byr du på en espresso brygget på en Cimbali M39 GT, ligger du godt an allerede før møtet har startet!

Lurer du på noe om leie av kaffemaskin? Ta kontakt med oss her!

 

 

  • Smart Boiler technology.
  • Turbosteam-system.
  • Triple bryggegrupper.
  • Innebygd koppvarmer.
  • Thermodrive, grafisk display.