Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

Cimbali Q10 – For alle kontorer med god smak!

Cimbali har produsert espressomaskiner siden midten av 1800-tallet! Alle disse årene med kunnskap og tradisjon er samlet i den nyeste maskinen – Cimbali Q10. Det er den ultimate automatiske espressomaskinen hvis du vil gjøre inntrykk på så vel ansatte som gjester på kontoret. Med kaffe i verdensklasse har man lagt grunnlaget for gode relasjoner. Resten er opp til deg.

Q10 er starten på en helt ny generasjon helautomatiske maskiner som er svært brukervennlige. Tross sitt kompakte format er de veldig allsidige og byr på de fleste kaffevariantene du kan tenke deg. Det patenterte Smart Boiler-systemet gir en overraskende høy kapasitet på varmt vann og dessuten en enda mer effektiv steamingfunksjon enn vanlig. Du kan også styre hvilken temperatur drikken skal ha når den helles i koppen. I tillegg har maskinen et uovertruffent automatisk rensesystem som faktisk halverer utgiftene til rengjøringsprodukter! Hvis du ønsker en berørings- skjerm, får du det også. Cimbali Q10 er tilpasset å kunne servere inntil 150 kopper om dagen.

Mange muligheter

Vi vet at ikke alle kontorer har de samme behovene. Derfor kan vi skreddersy maskinen slik at den passer deres unike situasjon. Er sjokolade en drikk dere ikke kan leve uten? Holder det med én bønneholder eller vil dere gjerne kunne tilby flere forskjellige bønner samtidig? Passer det å ha en sort maskin på kontoret eller er det penere med en skinnende hvit? Du velger akkurat det du vil ha. Men felles for alle Cimbali Q10 er at de hver dag lager espresso i verdensklasse.

 

 

 • Melkepumpen muliggjør plassering av kjøler
  på valgfri side av maskinen, alternativt i et
  underskap.
 • Berøringsskjermen byr på 18 valg. Nyttig ved kannebrygging.
 • Gi drikkene egne navn etter smak og behag.
 • Unikt renseprogram – raskere, enklere og billigere!
 • Kan kobles til avløpet, men fungerer like bra uten en slik kobling.
 • Beholder for sjokolade eller melkepulver er tilgjengelig som ekstrautstyr.
 • Fåes i sort eller hvit utforming.