Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

S39 TE er tilbake på tronen

Akkurat når vi trodde at det ikke kunne bli bedre, så er det nøyaktig det det har blitt. Den oppdaterte versjonen av den allerede nær perfekte S39-maskinen er perfeksjon til hver minste detalj og dråpe. Mer stillere og raskere enn noensinne og dessuten med nye funksjoner som smått gjør den unik!

Den siste store espressomaskinen fra italienske La Cimbali leverer som ventet kaffe i den absolutte baristaklassen. Utover det finnes det et par nyheter som ytterligere kvesser maskinen og gjør den fantastisk brukervennlig. Med sin Smart Boiler System øker kapasiteten på varmt vann, og opp mot 300 kopper om dagen er et nivå S39 TE trives bra med å levere. Den nye helautomatiske og veldig stillegående melkeskummeren (MilkPS) introduserer dessuten en nyhet: Snowmilk – et fløyelsmykt melkeskum som bl.a. kan brukes til islatte eller andre herlige drikker. Sammen med et like helautomatisk rengjøringssystem for såvel kaffemaskin som melkesteamer blir den lett å like og enkel å håndtere.

Softwaren i S39 TE er naturligvis toppmoderne og i tillegg til at du kan styre displayet direkte fra en pc, via WiFi, finnes også mulighet for å hente informasjon som ytterligere forbedrer driftssikkerheten (WiFi er et tilvalg). Systemet kan også måle snittverdiene på de siste espressokoppene og finjustere innstillingene på bl.a. kvernen – for å kunne servere en så optimal kaffe som mulig. Kvernen er forøvrig meget stillegående og rask.

S39 TE finnes i tre ulike versjoner: Turbosteam, MilkPS Turbosteam og MilkPS. Maskinen kan også fåes med kjøler ved siden av eller i underskap om ønskelig.

 

 

  • Så nær en ekte barista du kan komme.
  • WiFi-kobling.
  • Smart Boiler teknologi.
  • Perfect Grinding System.
  • Integrert koppvarmer.
  • Nesten lydløs melkepumpe.
  • Helautomatisk melkeskummer.