Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

La oss presentere Eversys e’4 – strake veien fra Sveits

Sveits er berømt for sterk design og teknikkompetanse i øverste klasse. At Eversys’ espressomaskiner har erobret verden på bare seks år, kommer derfor ikke som noen overraskelse. Kompromissløst sveitsisk presisjonshåndverk av ypperste verdensklasse – hvem vil vel ikke ha det? Kaffeknappen tilbyr nå mesterverket e’4 – som tilhører det absolutte toppskiktet på markedet akkurat nå.

Presisjonen i e’4 slår de fleste profesjonelle baristaer på fingrene når det gjelder å servere den perfekte koppen espresso. Du får doble kaffemaskiner og et kjøleskap med en melkekapasitet på 4 liter som standard. Kapasiteten på 350 kopper cappuccino eller espresso pr time løser de fleste kontorers behov. Fra trykk til ferdig kopp, tar bare noen sekunder. Ikke ille når det som serveres er av ypperste kvalitet. Med e’foam fikser du dessuten melkeskum i baristaklasse med et enkelt knappetrykk!

Begge kvernene er selvsagt keramiske for å få til en jevn maling og for å unngå å brenne bønnene. De to touchscreen-skjermene har et mål på 8’’ hver, med innebygd fullfarge LED-teknikk. Eversys e’4 har internettkobling med enten WiFi eller LAN; det velger du selv. Som tilvalg finnes også koppvarmer med høy kapasitet. Tvers igjennom kompromissløst og med høyest mulig kvalitet som ledestjerne. Stemmer det med deres varemerke også? Da er valget enkelt.

 

 

  • Innebygd kjøleskap (4 liters kapasitet).
  • 330 kopper pr time.
  • 2 x 8’’ LED-skjermer.
  • WiFi/LAN.
  • Brygger inntil 4 kopper samtidig.
  • Keramiske kverner.