Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

En sveitsisk kontorproff med fantastisk utvalg!

Å tilby et gigantisk kaffesortiment er én sak; å gjøre det med kvalitet er noe helt annet. Jura GIGA X3c Professional tilhører naturligvis den siste kategorien. Med 31 individuelt programmerbare kaffespesialiteter og ytterligere 12 baristaoppskrifter – kun et knappetrykk unna – da spiller man i en egen liga. Legg til den innebygde, praktiske vanntilkoblingen, og alle er mer enn fornøyde!

Nye GIGA X3c Professional tilbyr alt som trengs i et kontorlandskap eller i et personalrom, og det med sveitsisk presisjon. En fantastisk mulighet til variasjon av kaffe, enkel manøvrering og minimalt arbeid med påfylling av kaffebønner. En bønnebeholder med kapasitet på 1 kg og et smart, aromabevarende lokk. For enkel håndtering finnes naturligvis også et integrert skylle- og rengjøringsprogram som gjør det daglige vedlikeholdet av kaffemaskinen så enkelt og tidseffektivt som mulig.

Personalet kommer til å bli forelsket, leverandører og kunder kommer til å lengte etter å besøke dere. Og hva fornøyd personale og tilfredsstilte kunder innebærer for virksomheten, det er det enkelt å regne ut! Er det på tide med en maskin som driver businessen hos dere også? Og som kan informere deg via din smarttelefon om når det for eksempel er på tide med påfylling av bønner og å tømme grutbeholderen? Viktige detaljer og avgjørende faktorer i valg av kaffemaskin!

  • 31 programmerbare kaffespesialiteter.
    + 12 baristaoppskrifter et knappetrykk unna.
  • Profesjonelle, keramiske kverner.
  • Tilpasningsvennlig startskjerm.
  • Variabelt kombinasjonsutløp (2 for kaffe og 2 for melk).
  • Mulighet for grut- og spillvannshåndtering.
  • Fabrikksinnebygd vanntilkobling.