Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

Filterkaffe i toppklasse!

Hvilket møte starter ikke med spørsmålet «vil du ha en kopp kaffe?» ordentlig god kaffe er hjørne- steinen i norsk møtekultur. Med Siro Bean & Filter har du alt som trengs for en perfekt kopp med kaffe – hver gang. Det er ikke tilfeldig at dette er en populær maskin for kontorer med høye krav.

Hemmeligheten bak god smak ligger i at man ikke inngår kompromisser med teknikk og temperatur. Siro Bean & Filter demonstrerer forskjellen gang på gang i smakstester der den sammenlignes med konkurrentene. For eksempel beskyttes bønnene mot dagslys i de spesialdesignede bønnebeholderne. De kjeramisk kvernene maler bønnene raskt og effektivt til perfekt størrelse for filterkaffe. Vanntemperaturen ligger alltid på ideelle 92–96 grader. Siro Bean & Filter er til og med utstyrt med ekte papirfilter, noe som er en forutsetning for å få følelsen av ekte hjemmelaget kaffe.

Det er detaljene som gjør det
Siro Bean & Filter er blitt finjustert og oppdatert siden den ble lansert på begynnelsen av 1990-tallet og er i dag så nær perfekt som man kan komme. Renseprogrammet er superenkelt og tidseffektivt uten at det går på bekostning av de høye kvalitets- kravene. Det finnes to separate utløp, slik at kaffesmaken aldri smitter over på tevannet. Kannebryggfunksjonen er standard og ved hjelp av den tydelige og brukervennlige berøringsskjermen kan du velge mellom fem forskjellige kaffestyrker! Dessuten kan dere legge inn deres egen logo i skjermbildet, slik at dere får en perfekt maskot på kontoret!

  • Filterkaffe – akkurat som hjemme.
  • Velg mellom fem forskjellige kaffestyrker.
  • Mulighet for kaffegrut i underskapet.
  • Mulighet for kannebrygging.
  • Separat kopp-plassering for kaffe og varmtvann.
  • Brukervennlig renseprogram.