Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

Boblemaskin på kontoret!

En vannmaskin på kontoret er det perfekte komplement til din kaffemaskin. Ikke nok med at et filtrert og godt glass vann bedrer kaffens smaksopplevelse. Det er en investering i hver enkel kollega. Friskt vann gir piggere medarbeidere, bedre helse og bedre stemning – er det noe som kan friste?

Friskt, ferskt og fremfor alt godt vann er viktig. Med Kaffeknappen Aqua får du alt dette og mer til. Du får en kostnadseffektiv løsning som dessuten er miljøvennlig. Ved å tappe vannet direkte fra din eksisterende vannkilde unngår du mye unødvendig transport og en stadig opphopning av flasker eller beholdere. Rengjøring og avkjøling ordnes på stedet. Og som sagt, det er ikke bare miljøet du sparer på – det er naturligvis billigere å ta vannet fra egen kran enn å bruke kjøpevann.

Vann for enhver smak – i en maskin
Det er ingen hemmelighet at smaken er som baken. Derfor har vi utviklet en vannmaskin som klarer det meste. Kullsyret vann for den som foretrekker det, og kaldt vann for den som vil ha vannet ordentlig friskt. Hvis du er skikkelig tørst, finnes det også vann som ikke er kaldere enn i en vanlig kran, hvis du skal drikke store mengder og slukke tørsten raskt. Alle variantene filtreres naturligvis gjennom et aktivt kullfilter for å sikre at vannet er rent og uten bismak. At maskinen i tillegg har et design som passer til flere av våre kaffemaskiner, kan du se som en bonus fra oss!

  • Velg mellom iskaldt vann, normalt kaldt vann og kullsyret iskaldt vann.
  • Tilkoblingen til vannettet gir kostnadseffektivitet.
  • Velg mellom bordmodeller, tappekran og frittstående.
  • Aktivt kullfilter sikrer høy vannkvalitet.
  • Samme design som flere av kaffemaskinene, slik at den er lett å plassere.