Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

Vanndispenser bedrift

Ønsker du å leie en vanndispenser til din bedrift? Friskt, rent og fremfor alt godt vann er viktig, også på jobben. En viktig årsak til tretthet om dagen, er mangel på nettopp vann.

Kontinuerlig og enkel tilgang til godt og forfriskende vann er en viktig stimulans for kroppen. Vannet bidrar til mer fornøyde medarbeidere, piggere kunder og bedre stemning på jobben!

Hjertet i en vannløsning består av en vannkjøler som kan plasseres som del av et vanntårn, i underskapet på kaffemaskinen eller i et eksisterende benkeskap. Kjølekapasiteten varierer fra 20-95 liter pr time. Hvilken løsning som passer for dere, avhenger også av hva slags filterløsning og rensesystem dere ønsker. Til slutt er design en stadig mer avgjørende faktor; det skal jo se fristende ut å forsyne seg med et glass vann!

Med vanndispensere fra Kaffeknappen får du alt dette, men også mye mer! Ved å tappe vannet direkte fra din eksisterende vannkilde unngår vi unødvendig transport, avfall og kostnader. Rensing og avkjøling ordner vi hos deg. Lurer du på noe om leie av vanndispenser, er det bare å ta kontakt med oss.

Trenger dere en ny kaffemaskin? Se hvilke kaffemaskiner som passer din bedrift her.

  • Velg mellom iskaldt vann, normalt kaldt vann og kullsyret iskaldt vann.
  • Tilkoblingen til vannettet gir kostnadseffektivitet.
  • Velg mellom bordmodeller, tappekran og frittstående.
  • Aktivt kullfilter sikrer høy vannkvalitet.
  • Samme design som flere av kaffemaskinene, slik at den er lett å plassere.