Vil du at vi kontakter deg?

Fyll ut opplysningene nedenfor, så hører du fra oss.

Tilbehør

Det finnes mye tilbehør som kan forgylle kaffepausen. Servise, glass, asjetter og servietter, for å nevne noe. Akkurat som i resten av sortimentet vårt, mener vi også her at vi har et virkelig godt utvalg. Og akkurat som for resten av tilbudet vårt, ser vi egentlig ingen begrensninger, vi gjør i stedet alt vi kan for å oppfylle våre kunders ønsker. Send oss en mail og fortell oss hva du er på jakt etter.

Fika med Farmor!
Nei, det er ingen som skal fikes opp her. Fika er det svenske ordet for kaffepause! Rörstrands kolleksjon Fika med Farmor er laget av kunstneren og den grafiske designeren Ana Sikuljak. Bak hvert motiv ligger det en historie som er fortalt av Anas farmor på kafeer i Beograd. Lidenskapen for kaffe, røykfylte jazzklubber og sport er bare noe av det bildene forteller om. Gi kaffepausen en ny dimensjon og server kaffen i kopper fra Fika med Farmor-kolleksjonen!

Når egoet får bestemme!
Stefan Lindfors er en av Finlands fremste designere, og her han har laget koppen Ego for Iittala. Den er allerede godt på vei til å bli en klassiker!

Design by Kaffeknappen
Sammen med Rörstrand har vi produsert Kaffeknappens eget servise, noe som er blitt tatt imot med åpne armer overalt. Serverer du gjestene dine med dette?