Kaffe og te

Vårt kaffe og te sortiment

Med vårt utvalg av kaffe og te er vi sikre på at alle finner sin favoritt.
Stort kaffe og te sortiment av høy kvalitet!

Kaffe

Test oss gjerne, vi elsker å overtreffe våre kunders forventninger og når det kommer til kaffe kjenner vi oss trygge på at vi kan servere noe du vil like!

Se våre kaffeprodukter
Vårt te sortiment er veldig bredt, og du finner både helsebringende sorter og sorter som er utfordrende for smaksløkene.

Te

Vårt te sortiment er veldig bredt, og du finner både helsebringende sorter og sorter som er utfordrende for smaksløkene.

Se våre teprodukter
Kaffe har mer smaksaromaer enn vin.

Flere smaksaromaer enn vin

Kaffe inneholder flere smaksaromaer enn vin og det gir naturligvis et gigantisk tilbud av kaffe på verdensmarkedet. Også hos oss er sortimentet imponerende, om vi får si det selv. Ikke bare i bredden og dybden, men også når det kommer til kvaliteten. Test oss gjerne, vi elsker å overtreffe våre kunders forventninger og når det kommer til kaffe kjenner vi oss trygge på at vi kan servere noe du vil like!
Te i verdensklasse hos Kaffeknappen

Te i verdensklasse

Vi gir selv den mest innbitte te-entusiasten te som holder verdensklasse. Te fra Bogawantalawa-dalen anses for å være noe av det absolutt beste du kan drikke og vi har sorter derfra som er tatt frem spesielt for Kaffeknappen. Vårt te sortiment er veldig bredt, og du finner både helsebringende sorter og sorter som er utfordrende for smaksløkene.

Ønsker du en god løsning til ditt kontor?