Cimbali S15

Den perfekte kaffepausen finnes

Den siste oppføringen i LaCimbali sitt helautomatiske sortiment er endelig her. Møt LaCimbali S15: liten, men likevel så kraftig; høyteknologisk, men likevel så intuitiv. Med sitt kompakte design og kapasitet til å sikre opptil 150 kopper av høy kvalitet per dag.
Se spesifikasjoner
Cimbali S15
Feature Snapshot

Sort features into tabs

Kvalitet og nytt kompakt design
S15 er den perfekte allierte for kontormiljøer eller andre steder som krever middels lav daglig ytelse. Opptil 150 kopper per dag, alle med samme umiskjennelig premium kvalitet signert LaCimbali.

Tenk deg en kaffepause med smaken av en ekte italiensk espresso, med andre ord: liten, praktisk, perfekt for alle slags lokasjoner.

S15 er perfekt for kontorer, hoteller og små bedrifter som nærbutikker, bakerier og restauranter med rask service.

Om 
Cimbali

Kaffe er en alvorlig sak. Fordi det er både en vitenskap og en kunst. Kaffe er også en kompleks affære; det må studeres og forstås, og når det behandles med den forsiktighet det fortjener, gir det en enkel glede å bli smaksatt fra en kopp.
Å gjøre en kunst til et yrke krever engasjement og dedikasjon, og det er gjennom teamarbeid, kombinasjonen av en rekke ferdigheter og en sunn dose lidenskap Cimbali-gruppen har bidratt til å skrive historien om kaffe, og fortsetter å gjøre det.
I dag forventer de profesjonelle maskinene markedets behov, og den innovative funksjonaliteten og utformingen av produktene gir baristaer det perfekte instrumentet for å uttrykke sitt talent.

Ingen bilder funnet.

Spesifikasjoner

350 x 605 x 715
Vekt 49kg
Manuell dampstav
Vannkoker kapasitet 2L
To kvernere
Wi-Fi, USB og CUP4YOU app
7" Touchskjerm
220V ~ 60Hz

Andre kaffemaskiner

Jura Giga X3c

Jura Giga X3c

En sveitsisk kontorproff med fantastisk utvalg!

Se kaffemaskin
de Jong NIO

de Jong NIO

En kompakt kaffemaskin som leverer god kvalitet i hver kopp

Se kaffemaskin
Cimbali S20

Cimbali S20

Oppdag gleden av en god kaffe, fra den første til den siste koppen

Se kaffemaskin

Ønsker du en god løsning til ditt kontor?