de Jong EDGE

Driftsikker med stort utvalg

Med EDGE DUO kan du tilby dine ansatte både kaffe og espresso. Takket være Coex-bryggeren som justerer trykket til ønskelig produkt. Dette resulterer i en perfekt kopp med kaffe eller espresso uansett om dette er dagens første eller siste. Om du foretrekker andre varme drikker så har EDGE to andre beholdere til sjokolade og frysetørret melk. For te-drikkere så finnes det selvsagt eget uttak for varmt vann. Uavhengig av hva du foretrekker som drikke, så får du en driftssikker kaffemaskin i EDGE DUO.
Se spesifikasjoner
de Jong EDGE
Feature Snapshot

Sort features into tabs

Med EDGE DUO kan du tilby dine ansatte både kaffe og espresso. Takket være Coex-bryggeren som justerer trykket til ønskelig produkt. Dette resulterer i en perfekt  kopp med kaffe eller espresso uansett om dette er dagens første eller siste. Om du foretrekker andre varme drikker så har EDGE to andre beholdere til sjokolade og frysetørret melk. For te-drikkere så finnes det selvsagt eget uttak for varmt vann. Uavhengig av hva du foretrekker som drikke, så får du en driftssikker kaffemaskin i EDGE DUO.

Om 
de Jong DUKE

De Jong DUKE er en nederlandsk, familieeid, virksomhet grunnlagt i 1897. De har en lang historie med å skape innovative, pålitelige og brukervennlige løsninger for kaffe-glede utenfor hjemmet. Vi i Kaffeknappen sammen med de Jong DUKE tenker langsiktig og bryr oss om fremtiden. Alle produktene til de Jong DUKE er lidenskapelig håndlaget av ekte mennesker - ingen roboter.

Ingen bilder funnet.

Spesifikasjoner

10,4’’ touchscreen i farge display
LED-belysning
USB-tilkobling for enkel oppdatering
Koppsensorer som også registrerer glass
Doble bønnebeholdere
Doble kverner som gir optimal malingsgrad
Enkelt rengjøringsprogram

Andre kaffemaskiner

Melitta XT4

Melitta XT4

Velkommen til den profesjonelle klassen!

Se kaffemaskin
de Jong V'Eco

de Jong V'Eco

Et stort skritt nærmere et sirkulært produkt

Se kaffemaskin
Jura Giga X8c

Jura Giga X8c

Sveitsisk innovasjon og profesjonalitet ned til minste detalj

Se kaffemaskin

Ønsker du en god løsning til ditt kontor?