Eversys Cameo

Med ferdighetene til en barista

Inspirert av en baristas ferdigheter har Eversys skapt kanskje verdens mest intelligente espressomaskin. Kvalitet i hver kopp sikres ved at den intelligente programvaren i maskinen, kontinuerlig overvåker og justerer seg selv for best mulig resultat. Maskinen består gjennomgående av kavalitetskomponenter som sikrer god kaffe, dag for dag, år for år.
Se spesifikasjoner
Eversys Cameo
Feature Snapshot

Sort features into tabs

Eversys Cameo C'2 har avansert teknologi, som inkluderer et nytt berøringsskjermgrensesnitt, designet for intuitiv navigering, brukervennlighet og enkel temperaturkontroll.

Barista Kvalitet

Eversys produserer kaffemaskiner uten kompromisser. Viktige ytelsesindikatorer som in-cup kvalitet, ergonomi, produktivitet, minimal servicetid, ekstern tilgang og intuitivt brukergrensesnitt er essensielle faktorer. Maskinen erstatter ikke bare baristaen, men løfter kaffeopplevelsen på kontoret til et nytt nivå!

E'Clean

De fleste ansatte liker ikke rengjøring etter et langt arbeidsskift. Eversys kan lagre en måneds rengjøringstabletter, som utleveres daglig gjennom en automatisk distribusjonsenhet. Dette sikrer at helse- og sikkerhetsregler opprettholdes, samt at maskinens optimale ytelse beskyttes.

Modulbasert

Cameo-serien er bygget i modulformat, slik at opplært teknisk personell kan rette opp en funksjonsfeil gjennom enkel utveksling av moduler, det minimerer nedetid og optimaliserer kundetilfredshet.

Om 
Eversys

Eversys har en motto og det er å lage ‘ekte espresso ved ett trykk’. De gjør dette gjennom optimalisering av teknologi og blander det sammen med tradisjonelle barista-skikker. Vi i Kaffeknappen tror sammen med Eversys at Espresso er den virkelige essensen av bønnen, og vårt oppdrag er å vise det, drikke etter drikke.

Ingen bilder funnet.

Spesifikasjoner

Kapasitet: 175 kopper pr. time / 150 kopper varmt vann pr. time
Serverer 2 kopper kaffe / cappuccino samtidig
2 bønnebeholdere på 1,2 kg
Eget uttak for varmt vann - temperatur kan justeres manuelt
Elektronisk melkeskumsystem basert på damp (MAD)
Høydejusterbar kaffeutløp 80 - 185 mm
Høyoppløselig berøringsskjerm i farger (400 mm)
Strøm: 230V
Koppvarmer
B 430 mm, H 570 mm, D 600 mm / 62 kg
SE MASKIN I REELL STØRRELSE I AR
SE MASKIN I REELL STØRRELSE I AR

Andre kaffemaskiner

Melitta XT7

Melitta XT7

Skum er en smakssak!

Se kaffemaskin
Melitta XT8-F

Melitta XT8-F

Programmert for nybrygget filterkaffe

Se kaffemaskin
Melitta XT6

Melitta XT6

Kaffeperfeksjon i hver kopp

Se kaffemaskin