Eversys Cameo

En barista der du befinner deg, kun ved ett touch!

Drevet av lidenskap har Eversys analysert alle ferdighetene til en barista og transformert de til en intelligent espressomaskin. Kaffebønnen males med største presisjon og deretter tampet med riktig trykk til en optimal ekstrahering. Kvaliteten i hele bryggingsprosessen til hver kopp overvåkes kontinuerlig og korrigeres om nødvendig av den intelligente programvaren. Eversys Cameo setter virkelig baristakvalitet på prøve!
Se spesifikasjoner
Eversys Cameo
Feature Snapshot

Sort features into tabs

Eversys Cameo C'2 har avansert teknologi, som inkluderer et nytt berøringsskjermgrensesnitt, designet for intuitiv navigering, brukervennlighet og enkel temperaturkontroll.


Barista Kvalitet

e`Barista-systemet, i stedet for å erstatte baristas, løfter dem til et superbarista-nivå ved å gi dem muligheten til å sette opp kjernekomponentene med optimal kopp-kvalitet, samtidig som maskinen lar seg reprodusere sine kreasjoner, gang etter gang.

Modularitet

Eversys-serien er bygget i modulformat, slik at opplært teknisk personell kan rette opp en funksjonsfeil gjennom enkel utveksling av moduler, minimerer nedetid og optimaliserer kundetilfredshet.

Ingen kompromiss

Eversys tilbyr en rekke produkter uten kompromisser. Viktige ytelsesindikatorer som in-cup kvalitet, ergonomi, produktivitet, nedetid, ekstern tilgang og intuitivt brukergrensesnitt utgjør en egen del av alle Eversys maskiner.

E'Clean

De fleste ansatte liker ikke rengjøring etter et langt arbeidsskift. Eversys kan lagre en måneds rengjøringstabletter, som utleveres daglig gjennom en automatisk distribusjonsenhet. Dette sikrer at helse- og sikkerhetsregler opprettholdes, samt at maskinens optimale ytelse beskyttes.

Spesifikasjoner

Kapasitet: 175 kopper pr. time / 150 kopper varmt vann pr. time
Serverer 2 kopper kaffe / cappuccino samtidig
2 bønnebeholdere på 1,2 kg
Eget uttak for varmt vann - temperatur kan justeres manuelt
Elektronisk melkeskumsystem basert på damp (MAD)
Høydejusterbar kaffeutløp 80 - 185 mm
Høyoppløselig berøringsskjerm i farger (400 mm)
Strøm: 230V
Koppvarmer
B 430 mm, H 570 mm, D 600 mm / 62 kg

Andre kaffemaskiner

de Jong V'Eco

de Jong V'Eco

Et stort skritt nærmere et sirkulært produkt

Se kaffemaskin
Jura Giga X8c

Jura Giga X8c

Sveitsisk innovasjon og profesjonalitet ned til minste detalj

Se kaffemaskin
Jura Giga X3c

Jura Giga X3c

En sveitsisk kontorproff med fantastisk utvalg!

Se kaffemaskin

Ønsker du en god løsning til ditt kontor?