Kaffeknappen – originalen!

Da Fredrik Stark og Carl Jeurling startet Kaffeknappen i Stockholm i 1994 var det med et brennende ønske om å by på kaffepause på en helt ny måte. De så behovet for god kaffe, gode maskiner, gode produkter og ikke minst god service. Deres tankemåte var ny og smått revolusjonerende og har gjort at vi alltid har vært i forkant av utviklingen for bransjen vår.

I 2001 møtte de Karl Haukelidsæter, som allerede drev med kaffemaskiner i Oslo – i form av Norsk Kantineservice. De delte de samme drømmene og visjonene, og sammen startet de Kaffeknappen Norge AS. Siden da har vi vokst oss fra å være en relativt liten utfordrer i Oslo med 5 ansatte og en omsetning på 7 millioner, til i dag hvor vi teller omtrent 35 ansatte og nærmer oss 70 millioner! Vi er blant de aller største leverandørene av kaffe på kontor. Dette har vi klart ved hjelp av dyktige, dedikerte og personlig engasjerte ansatte. Våre produkter holder meget høy kvalitet, og vi tviholder på service som vårt viktigste våpen.

Siden 2009 har Kaffeknappen vært del av det verdensomspennende konsernet Nestlé.

Vi holder til på Skøyen i Oslo og vi har også etablert kontor i oljehovedstaden, hvor vi har tre dyktige «knapper». Våre kunder befinner seg i Oslo, Buskerud, Østfold, Vestfold, Akershus og Stavanger. I tillegg har vi kunder i Bergen, Trondheim og Lillehammer, som betjenes av våre samarbeidspartnere.

Kaffeknappen finner du også i Stockholm, Gøteborg, Vesterås og Uppsala. Vi kan derfor levere våre tjenester til større kunder i hele Skandinavia.