Kundene våre elsker kvaliteten og servicen fra kaffeknappen

Kontakt oss
Lise O. Bråthen
Spama AS
Vi har en kaffemaskin fra Kaffeknappen. Den tar liten plass, har mange valgmuligheter og det er sjelden noe feil med kaffemaskinen. Det er alltid hyggelig å kontakte Kaffeknappen, både i forbindelse med bestilling av produkter, anbefaling av nye produkter og den månedlige servicen. Vi fornyet vår leasingavtale med Kaffeknappen fordi vier veldig fornøyd med Kaffeknappen Norge.
Wenche Leithe
Adm. Dir. Cognito AS
Cognito har en kaffemaskin fra Kaffeknappen. Vi fikk maskinen 2017, og er meget fornøyde. Kaffen er av god kvalitet, og maskinen har vært uten problemer siden vi mottok den Vi får jevnlig besøk av en smilende servicemedarbeider som utfører vask og sjekk av maskinen. Vi får også gode råd når det kommer til valg av kaffe. Alt i alt meget fornøyd, og vi ville valgt kaffeknappen igjen. God service, blide og positive ansatte.
Kristin Steinsby
Høyres Hovedorganisasjon
"Vi har en kaffemaskin fra dere. Vi valgte Kaffeknappen på nytt da vi alltid har vært veldig fornøyd med servicen som de gir oss i alle sammenhenger. Service betyr veldig mye. Vi kan varmt anbefale Kaffeknappen, da de alltid kommer raskt om det oppstår problemer med maskinen. De har fine folk, og vår faste service teknikk er er en «gave» å få på besøk. Alltid blid, rask og serviceinnstilt. Vi får alltid de varene vi har bestilt, og de blir levert til rett tid" God oppfølging fra sentralt hold. SUPERFORNØYDE er vi!
Marianne Ruud
Arcasa Arkitekter AS
Vi har vært kunde hos Kaffeknappen siden 2010 og har pr. dags dato en stor flott kaffemaskin som vi er veldig fornøyd med. Alltid god og rask service, hyggelige ansatte og selvfølgelig det viktigste, god kaffe. Jeg vil varmt anbefale Kaffeknappen til andre firmaer.
Malin Emblem
Academic Work
Vi har i dag tre kaffemaskiner fra Kaffeknappen på vårt kontor – tre maskiner som brukes hyppig! Kaffeknappen har konkurransedyktige priser, gode og varierte produkter, samt en service på høyeste nivå! Man forholder seg enkelt til en kontaktperson, og de er raskt på ballen uansett hvilke forespørsler vi måtte komme med. Alt fra spørsmål om produktene til det tekniske. De har også svært gode rutiner på maskin service og varebestillinger, og vi er utrolig fornøyde.»
Elin Sæther
Basefarm Norge AS
Vi har samarbeidet med Kaffeknappen i mange år og har flere kaffemaskiner både på vårt hovedkontor og i våre datasenter. Kaffeknappen oppfatter jeg som en profesjonell samarbeidspartner og vi er svært fornøyd med både oppfølging og den personlige servicen – kvalitet i alle ledd.
Kaffeknappen logo