Leie barista

Deilig kaffe og trivsel der du er!

En del av vårt konsept er vår populære mobile kaffebar.

Her gjør vi ekstra stas på de ansatte ved å tilby vår mobile kaffebar med baristaer, nødvendig utstyr og ingredienser til eventer ute hos kunde!
mobil barista-stand på et firmaarrangement
Kaffebønner

Deilig kaffe

Vi mener at flytsonen er å finne ved en god kopp kaffe. Det er det vi leverer hver eneste dag til våre kunder. Men noen ganger ønsker vi å gjøre det lille ekstra. Hva med ferskbrygget kvalitetskaffe og noe ekstra godt å bite i servert av profesjonelle baristaer i egne lokaler.
Baristasertifiserte ansatte

Barista der du er

Vi kommer gjerne til ditt event og serverer dine ansatte en utsøkt kaffe opplevelse. Ferskbrygget kaffe vil løfte et hvert event til nye høyder.

Skap trivsel

Den gode duften rundt kaffebaren vil tiltrekke alle de som setter pris på kvalitetskaffe. Kaffebaren er et unikt samlingspunkt - dialogen flyter alltid best når man tar praten over en god kaffekopp!

Lei en barista til..

mobile baristaer som serverer kaffe

Event

Vi løfter gjerne ditt event ved å servere ferskbrygget kaffe og noe ekstra godt å bite i, som f.eks. kanelboller. Enten det er firmasamling eller et event for dine kunder, elsker vi å bidra til at flyten blir enda bedre!

Kontakt oss

Messe

Det er viktig å tiltrekke så mange kunder som mulig når man skal stille ut på messe. Vi hjelper deg gjerne ved å varme opp dine besøkende med en deilig kopp kaffe - servert av en profesjonell barista!

Da er halve jobben gjort - og du kan fokusere på din del.

Kontakt oss
folk som drikker kaffe
mobil barista som serverer kaffe

Workshop

Organiserer du workshop i firmaet ditt? Sørg for å gi "velfortjent påfyll" til de som deltar! Kontakt oss, så tar vi oss av de ansatte slik at du kan konsentrere deg om innholdet i workshopen!

Kontakt oss
“Vi elsker å gjøre noe utenom det vanlige for våre kunder. En velsmakende kopp kaffe brygget på stedet, av en av våre profesjonelle baristaer. Det er noe vi opplever at våre kunder setter stor pris på!”
Head of sales, Pål Felix
Pål Felix
Salgssjef
Unik opplevelse

Kontakt oss og få en unik kaffeopplevelse

Kontakt oss