Om Kaffeknappen

Vi er ett ambisiøst team med ett samlet mål

Å stole på Kaffeknappen er å stole på et team av kaffeeksperter. Eller kaffenerder om du vil.

Møt teamet
Møt våre profesjonelle arbeidere

Vår historie

1994: Start i Stockholm
Fredrik Stark og Carl Jeurling startet Kaffeknappen i Stockholm i 1994 med et brennende ønske om å by på kaffepause på en helt ny måte. De så behovet for god kaffe, gode maskiner, gode produkter og ikke minst god service. Deres tankemåte var ny og smått revolusjonerende og har gjort at vi alltid har vært i forkant av utviklingen for bransjen vår.
2001: Svenskene møtte Karl
I 2001 møtte de Karl Haukelidsæter, som allerede drev med kaffemaskiner i Oslo – i form av Norsk Kantineservice. De delte de samme drømmene og visjonene, og sammen startet de Kaffeknappen Norge AS. Allerede innen to år ble Kaffeknappen drevet som et solid selskap, godt kjent i kaffebransjen.
2021: Vekst til i dag
Siden oppstart i Norge, har vi vokst oss fra å være en relativt liten utfordrer i Oslo med 5 ansatte og en omsetning på 7 millioner, til i dag hvor vi er blant de aller største leverandørene av kaffe på kontor. Dette har vi klart ved hjelp av dyktige og dedikerte ansatte. Våre produkter holder meget høy kvalitet, og vi tviholder på service som vårt viktigste våpen.
Menneskene

Møt våre nøkkelpersoner

Blogg innlegg

Les vårt siste innlegg

Få drikker mer kaffe enn oss nordmenn, og den skal smake godt – alltid. Kaffeknappen har det beste tilbudet til ‘folk flest’.

Besøk vår blogg
Kaffeknappen støtter Team Rynkeby
Jobb i Kaffeknappen

Interessert i å bli med på laget?

Se ledige stillinger