de Jong DUKE

de Jong V'Eco

Et stort skritt nærmere et sirkulært produkt
de Jong V'Eco
de Jong V'Eco

For de miljøbevisste

Den første kaffemaskinen i Norge som er laget av resirkulert materiale. Den beste måten å unngå å forurense miljøet er å sørge for at du ikke trenger å kaste noe. Vi i Kaffeknappen ønsker å ta vårt samfunnsansvar i dette og tilbyr nå modellen V’Eco. Døren på V’Eco består hovedsaklig av gammel kaffegrut. Den innovative kaffefronten bør betraktes som et første-skritt i å anvende biologisk nedbrytbare komponenter.
Se spesifikasjoner
de Jong V'Eco
Feature Snapshot

Sort features into tabs

V’Eco er en helautomatisk, profesjonell kaffemaskin designet for kontorlokaler. V’Eco er den første maskinen i de Jong DUKE sitt miljøprogram Bruken av et nytt biobasert materiale som inneholder kaffegrut fra 30 kopper kaffe, gjør at V’Eco tar et stort skritt mot et sirkulært produkt. For å gi den en økologisk karakter ble det laget et abstrakt og organisk design. Med alle disse aspektene, som lukt, design og materialbruk, er V’Eco en samtalestart, og det understreker drivkraften for bærekraftige løsninger.

Om 
de Jong DUKE

De Jong DUKE er en nederlandsk, familieeid, virksomhet grunnlagt i 1897. De har en lang historie med å skape innovative, pålitelige og brukervennlige løsninger for kaffe-glede utenfor hjemmet. Vi i Kaffeknappen sammen med de Jong DUKE tenker langsiktig og bryr oss om fremtiden. Alle produktene til de Jong DUKE er lidenskapelig håndlaget av ekte mennesker - ingen roboter.

Ingen bilder funnet.

Spesifikasjoner

CoEx brewer & whole bean grinder
10,4" berøringsskjerm i fullfarge
Separat varmtvannsutløp
Plass til 2 liters kanner
H 876, B 365, D 420
SE MASKIN I REELL STØRRELSE I AR
SE MASKIN I REELL STØRRELSE I AR

Andre kaffemaskiner

Coffee Soul 10

Coffee Soul 10

Konfigurer din kaffemaskin. Skreddersy ditt valg.

Se kaffemaskin
de Jong NIO

de Jong NIO

En kompakt kaffemaskin som leverer god kvalitet i hver kopp

Se kaffemaskin
Coffee Skye

Coffee Skye

Velg din plass. Gi ditt beste overalt.

Se kaffemaskin