PRODUKTER

Flere måter å nyte 1883 på

Utforsk flere oppskrifter og smakskombinasjoner med 1883-sirup.
Vis mer

Finn din perfekte smakskombinasjon med 1883-sirup

Karamell Latte

Ingredienser:
  • 30 ml 1883 Karamellsirup
  • 30 ml espresso
  • 150 ml melk
Hell sirupen i koppen, tilsett espresso og rør forsiktig. Fyll opp med steamet melk.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Karamellsirup

Salted Caramel Chai

Ingredienser:
  • 2 pump 1883 Salt Karamellsirup
  • 3 teskjeer chai
  • 180 ml helmelk
Hell pulveret i koppen og bland det med varm melk. Steam chai-blandingen sammen med sirupen til den er varm. Hell i en oppvarmet kopp. Pynt med tørket eple, stjerneanis og kanelstang hvis du vil.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Salt Karamellsirup

Spiced Nut Coffee

Ingredienser:
  • 15 ml kanel­sirup
  • 7 ml hasselnøtt­sirup
  • 240 ml nybrygget kaffe
  • 45 ml kaffefløte
Ha alle ingrediensene i en varm kopp og rør godt. Pynt med pisket krem og kanel.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Kanel­sirup
1883 Hasselnøtt­sirup

Nutty Chocolate Red Kiss Frappe

Ingredienser:
  • 30 ml Irish creamsirup
  • 30 ml bringebær­sirup
  • 90 ml melk
  • 1 glass isbiter
Hell melk, is og sirup i en blender. Miks godt og hell i et glass. Pynt med en sjokoladekule og et bringebær.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Irish
Creamsirup
1883 Bringebær­sirup

Fersken Iste

Ingredienser:
  • 1 del fersken­sirup
  • 8 deler vann
Bland sirup og vann godt sammen. Server med isbiter i glass. Tilsett frukt for bedre smak.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Fersken­sirup

Mango Iste

Ingredienser:
  • 1 del mango istesirup
  • 8 deler vann
Bland sirup og vann godt sammen. Server med isbiter i glass. Tilsett frukt for bedre smak.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Mango istesirup

Chai Kaffe Latte

Ingredienser:
  • 1 shot espresso
  • 2 pump chai­sirup
  • 180 ml melk
Hell sirup i et glass, tilsett espresso og rør lett. Fyll opp med steamet melk og topp med et dryss kanel.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Chaisirup

Kokosnøtt Sjokolade Latte

Ingredienser:
  • 1 shot espresso
  • 1 pump kokos­sirup
  • 1 pump sjokolade­saus
  • 180 ml melk
Hell sirup og saus i et glass, tilsett espresso og melk. Rør godt.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Kokos­sirup

Karamell Latte

Ingredienser:
  • 30 ml 1883 Karamellsirup
  • 30 ml espresso
  • 150 ml melk
Hell sirupen i koppen, tilsett espresso og rør forsiktig. Fyll opp med steamet melk.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Karamellsirup

Spiced Nut Coffee

Ingredienser:
  • 15 ml kanel­sirup
  • 7 ml hasselnøtt­sirup
  • 240 ml nybrygget kaffe
  • 45 ml kaffefløte
Ha alle ingrediensene i en varm kopp og rør godt. Pynt med pisket krem og kanel.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Kanel­sirup
1883 Hasselnøtt­sirup

Nutty Chocolate Red Kiss Frappe

Ingredienser:
  • 30 ml Irish creamsirup
  • 30 ml bringebær­sirup
  • 90 ml melk
  • 1 glass isbiter
Hell melk, is og sirup i en blender. Miks godt og hell i et glass. Pynt med en sjokoladekule og et bringebær.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Irish
Creamsirup
1883 Bringebær­sirup

Chai Kaffe Latte

Ingredienser:
  • 1 shot espresso
  • 2 pump chai­sirup
  • 180 ml melk
Hell sirup i et glass, tilsett espresso og rør lett. Fyll opp med steamet melk og topp med et dryss kanel.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Chaisirup

Kokosnøtt Sjokolade Latte

Ingredienser:
  • 1 shot espresso
  • 1 pump kokos­sirup
  • 1 pump sjokolade­saus
  • 180 ml melk
Hell sirup og saus i et glass, tilsett espresso og melk. Rør godt.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Kokos­sirup

Salted Caramel Chai

Ingredienser:
  • 2 pump 1883 Salt Karamellsirup
  • 3 teskjeer chai
  • 180 ml helmelk
Hell pulveret i koppen og bland det med varm melk. Steam chai-blandingen sammen med sirupen til den er varm. Hell i en oppvarmet kopp. Pynt med tørket eple, stjerneanis og kanelstang hvis du vil.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Salt Karamellsirup

Fersken Iste

Ingredienser:
  • 1 del fersken­sirup
  • 8 deler vann
Bland sirup og vann godt sammen. Server med isbiter i glass. Tilsett frukt for bedre smak.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Fersken­sirup

Mango Iste

Ingredienser:
  • 1 del mango istesirup
  • 8 deler vann
Bland sirup og vann godt sammen. Server med isbiter i glass. Tilsett frukt for bedre smak.
Til denne oppskriften trenger du:
1883 Mango istesirup

Fra de klassiske favorittene som vanilje og karamell, til forfriskende sommersmaker som mango og sitron – vi i Kaffeknappen har noe for enhver!