Jura Giga X8c

Kvalitet møter pålitelighet

Jura er et varemerke som mange kaffekjennere i Skandinavia har en god relasjon til, og det er det mange grunner til. Jura GIGA X8c imponerer brukerne med kvalitets komponenter som sikrer funksjonalitet, pålitelighet og sørger for utmerket smak i koppen hver gang. Maskinen er i stand til å produsere opp mot 200 kopper kaffe daglig. En maskin skreddersydd for å møte kravene knyttet til kontor, konferanse og kurslokaler.

Se spesifikasjoner
Jura Giga X8c
Feature Snapshot

Sort features into tabs

Perfekt kaffe på rekordtid

Med maksimal ytelse og bra design leverer GIGA X8c perfekt kaffe på rekordtid. Den ekstra store bryggeren i maskinen gir oss mulighet til å forske frem kaffesmakene ditt kontor liker i samarbeid med deg som kunde. Jura GIGA X8c har en ny 4,3 ″ brukervennlig berøringsskjerm som gir brukerne muligheten til å sveipe gjennom de forskjellige menyene - på samme måte som du bruker ditt nettbrett eller smarttelefon.

Hver kaffespesialitet kan lages personlig ved enkelt å navigere gjennom essensielle alternativer som styrke, bryggetemperatur, malingsgrad og melkekonsistens.

Jura GIGA X8c kan programmeres med inntil hele 29 ulike spesialiteter. Dessuten kan den servere melk med tre ulike temperaturer.

Jura App - J.O.E.®

Med egen Jura App får man alle funksjonene til kaffemaskinene fra JURA til smarttelefonen din. Det er til og med mulig å tilberede opptil tre favorittspesialiteter via Apple Watch.

Din personlige og mobile kaffemeny kan tilpasses individuelt. Definer antall spesialiteter som skal vises, gi dem nytt navn eller tildel et bilde etter ønske.

Om 
Jura

Innovasjon, presisjon, kvalitet, pålitelighet, bærekraftighet og service er verdier som sitter i ryggmargen hos JURA. Den sveitsiske bedriften står bak det eneste merket i verden som utelukkende fokuserer på premium kaffespesialitetsautomater, og som har posisjonert seg klart på markedet som spesialisten for disse. Kaffeautomatene fra JURA står for optimalt kafferesultat, enkel betjening og fremragende design.

Ingen bilder funnet.

Spesifikasjoner

Anbefalt maksimal daglig produksjon: 200 kopper
2 varianter kaffebønner
Kapasitet bønnebeholder 2x650gr med aromalokk
Varmtvann & kannefunksjon
Høydejusterbar kaffeutløp 70 - 159 mm
Kaffestyrken kan justeres for hver brygging
4,3” høyoppløselig berøringsskjerm i farger
Veksler automatisk mellom varm og steamet melk
Vanntilkobles
B 370 mm, H 565 mm, D 497 mm / 19 kg
SE MASKIN I REELL STØRRELSE I AR
SE MASKIN I REELL STØRRELSE I AR

Andre kaffemaskiner

Crem Tower

Crem Tower

Rask og enkel kaffebrygger med ekstra utløp for tevann, ideell når mange skal serveres.

Se kaffemaskin
de Jong NIO

de Jong NIO

En kompakt kaffemaskin som leverer god kvalitet i hver kopp

Se kaffemaskin
Melitta XT7

Melitta XT7

Skum er en smakssak!

Se kaffemaskin