Melitta XT6

Allsidig og funksjonell

Melitta XT6 er en helautomatisk kaffemaskin som er designet for å tilberede den kaffen som bringer mennesker sammen og som skaper opplevelser. Med Melitta XT6 kan du raskt og enkelt servere dine medarbeidere og besøkende enten vanlig kaffe, eller espresso, macchiato, latte, cappuccino, te, kakao og andre type kaffe -og melkedrikker. Et moderne og elegant design suppleres med atmosfærisk LED-belysning.

Se spesifikasjoner
Melitta XT6
Feature Snapshot

Sort features into tabs

Melitta XT6 har en stor touchskjerm av høy kvalitet og har et brukervennlig grensesnitt. Kaffekvernen sørger for at smak og aroma opprettholdes under malingsprosessen.

Automatisk justering av kvernene hvor malingsgrad, kaffemengde, trykk i bryggerne, bryggtid og vanntemperatur blir regulert, gir hver kopp kaffe - høy kvalitet.

Det nye effektive melkeskumsystemet muliggjør individuell programmering for hvert produkt, slik at du kan velge mellom varmt og kaldt melkeskum, samt varm og kald melk.

Høy kapasitet: To 1 kg kaffebønnebeholdere og to 450-800 gram Instant beholdere for pulver gjør at du kan betjene mange kunder før du trenger påfyll.

Om 
Melitta

Melitta-navnet har stått for lidenskap og kvalitet i over 100 år. I 1908 ble Melitta-filtre og dryppkaffe grunnlagt av en husmor i Minden, Tyskland. Melitta Bentz var på jakt etter en bedre måte å lage en renere kopp kaffe på. Så hun slo hull i en messingpotte og brukte et papir for å lage et todelt filtreringssystem. Hun la gryten på en kopp, fylte den med malt kaffe og helte i varmt vann. Kaffefilteret og dryppkaffen ble født. Mer enn 100 år senere er Melitta Bentzs innovasjon fortsatt forløperen til all moderne pour-over og dryppkaffe brygging over hele verden.


Ingen bilder funnet.

Spesifikasjoner

To beholdere for kaffebønner på 1 kg. hver
Berøringsskjerm med enkel betjening
Melkeskumsystem for varm melk og kald melkeskum. Kjøleskap for melk kan plasseres enten ved siden av eller under i benk
To kverner med ACS (automatisk justering av kverner)
Beholder for kakao og melkepulver (valgfritt)
Varmt vann
CIP - Enkel vasking uten å fjerne noen deler
Vanntilkobling
300 mm / 715 mm / 580 mm (B / H / D)
Høydejusterbar kaffeutløp 70 - 185 mm
SE MASKIN I REELL STØRRELSE I AR
SE MASKIN I REELL STØRRELSE I AR

Andre kaffemaskiner

de Jong AVY

de Jong AVY

En ny kaffemaskin fra leverandør som aldri skuffer.

Se kaffemaskin
Crem Mega Gold

Crem Mega Gold

Mega Gold lar deg brygge direkte i en elegant serveringsstasjon, er enkel å håndtere og passer inn i de fleste miljøer.

Se kaffemaskin
Melitta XT4

Melitta XT4

Velkommen til den profesjonelle klassen!

Se kaffemaskin