Jura Giga X3c

Stort kaffesortement av kvalitet

Å tilby et gigantisk kaffesortiment er én sak; å gjøre det med kvalitet er noe helt annet. Jura GIGA X3c Professional tilhører naturligvis den siste kategorien. Med 31 individuelt programmerbare kaffespesialiteter og ytterligere 12 baristaoppskrifter – kun et knappetrykk unna – da spiller man i en egen liga.
Se spesifikasjoner
Jura Giga X3c
Feature Snapshot

Sort features into tabs

Nye GIGA X3c Professional tilbyr alt som trengs i et kontorlandskap eller i et personalrom, og det med sveitsisk presisjon. En fantastisk mulighet til variasjon av kaffe, enkel manøvrering og minimalt arbeid med påfylling av kaffebønner. En bønnebeholder med kapasitet på 1 kg og et smart, aromabevarende lokk. For enkel håndtering finnes naturligvis også et integrert skylle- og rengjøringsprogram som gjør det daglige vedlikeholdet av kaffemaskinen så enkelt og tidseffektivt som mulig.

Personalet kommer til å bli forelsket, leverandører og kunder kommer til å lengte etter å besøke dere. Og hva fornøyd personale og tilfredsstilte kunder innebærer for virksomheten, det er det enkelt å regne ut! Er det på tide med en maskin som driver businessen hos dere også? Og som kan informere deg via din smarttelefon om når det for eksempel er på tide med påfylling av bønner og å tømme grutbeholderen? Viktige detaljer og avgjørende faktorer i valg av kaffemaskin!

Spesifikasjoner

Anbefalt maksimal daglig produksjon: 150 kopper
1 variant kaffebønner
Kapasitet bønnebeholder med aromalokk på 1 kg
Varmtvanns- & kannefunksjon
Høydejusterbar kaffeutløp 70 - 159 mm
Kaffestyrken kan justeres for hver brygging
Kaffearomaen kan programmeres og stilles inn individuelt
Veksler automatisk mellom varm og steamet melk
Vanntilkobles
B 320 mm, H 565 mm, D 497 mm / 19 kg

Andre kaffemaskiner

Melitta XT4

Melitta XT4

En introduksjon til den profesjonelle klassen

Se kaffemaskin
Melitta XT8-F

Melitta XT8-F

Programmert for nybrygget filterkaffe

Se kaffemaskin
Cimbali S15

Cimbali S15

Smart ytelse, smarte drinker

Se kaffemaskin

Ønsker du en god løsning til ditt kontor?