Vi er Nordens største produsent av spesialtilpassede drikkevannsdispensere og brenner helhjertet for det vi gjør! Escowa har sin opprinnelse som en mindre aktør i kaffebransjen der det snart ble oppdaget at det ikke var noe godt alternativ til kaffe og te på jobben.

I 1986 ble ideen en realitet da det lille kaffefirmaet begynte å produsere egenproduserte underskap, som ville bli en hjørnestein i selskapets forretningskonsept: avkjølt og kullsyreholdig vann i holdbare salgsautomater for kontorer og offentlige miljøer. Siden den gang har selskapet vokst og stilisert visjonen om godt vann på arbeidsplassen.

I dag jobber vi utelukkende med vannløsninger og på hovedkontoret vårt i Vallentuna, sammen med vår samling, har vi også innkjøp, support, administrasjon, lager og salg. Fra Vallentuna er vi nær de store logistikkrutene i Stockholm, noe som betyr at vi kan levere varer og reservedeler til hele Stor-Stockholm veldig effektivt. Hjertet i vår produksjon er basert på høykvalitets vannkjølere og underskap i industrielt behandlet metallplate.

I Laholm har vi snekring hvor vi så, malte og bygget underskap til vann- og kaffemaskiner. Fordi vi eier vårt eget snekring, har vi gode muligheter til å tilpasse modellene våre og lytte til forespørsler fra kunden.

Vanndispenser

 fra 

Escowa

Orion

Orion

Et fleksibelt, robust og lett å plassere underskap i lakkert metallplate med en edru høyglansdør i herdet glass.

Se kaffemaskiner
Omni Naturell og Co2

Omni Naturell og Co2

Omni er en ryddig og enkel å plassere vannkjøler for resepsjonen eller det lille kontoret.

Se kaffemaskiner
Piccolo Fusion

Piccolo Fusion

Vår kranskolonne Piccolo Fusion er designet basert på å være i stand til enkelt å utfylle en standard kjøkkenkran.

Se kaffemaskiner
LOM

LOM

Vann er et utmerket drivstoff og et selvsagt supplement til kaffen, både i pauserommet og på kundemøtet.

Se kaffemaskiner
Albatross

Albatross

Med tilgang til godt vann på kontoret skapes forutsetninger for et godt arbeidsmiljø og pigge kollegaer.

Se kaffemaskiner

Ønsker du en god løsning til ditt kontor?